Mercedes-Benz Certified bestelwagen Occasions

Een gebruikte bestelwagen, met de betrouwbaarheid van een nieuwe. Dat zijn Mercedes-Benz Certified bestelwagen occasions.

Tot 24 maanden garantie
6 maanden of 10.000 km geen onderhoud nodig
Proefrit binnen 24 uur
Compleet doorgelicht op 65 punten
Je bestelwagen is verbonden met onze app
Financiering op maat
Huidig voertuig inruilen mogelijk
MobiloVan pechhulp
Standaard APK

Momenteel op voorraad

-->

Certified acties

Nu mét ServiceCare Complete

Bekijk alle acties

Bestelwagens met ervaring.

Met het Mercedes-Benz Certified kwaliteitslabel rijdt u een gebruikte bestelwagen met de kwaliteiten en de betrouwbaarheid van een nieuwe. En u krijgt niet alleen een zo goed als nieuwe bestelwagen, maar ook de service die bij Mercedes-Benz hoort. In de bovenstaande video ziet u precies hoe een bestelwagen het kwaliteitslabel Mercedes-Benz Certified verdient en wat u nog meer van ons kunt verwachten. U bent van harte welkom!

Zo goed als nieuw voor uw budget.

Ondernemen met een Mercedes-Benz bestelwagen hoeft helemaal niet de hoofdprijs te kosten. Het aanbod is bovendien zo groot dat uw ideale uitvoering er zomaar tussen kan zitten. Is het dan ook nog een Mercedes-Benz Certified, dan is de keuze snel gemaakt, toch? Hoe een ondernemer zekerheid koopt met een ster op de neus ziet u in de onderstaande video. De Mercedes-Benz Certified vestiging bij u in de buurt helpt u graag en snel verder.

Mercedes-Benz Certified bestelwagen

U bent slechts enkele muisklikken verwijderd van de landelijke voorraad van tweedehands Mercedes-Benz bestelwagens. In het voorraadoverzicht staan alle occasions die bij onze dealers in Nederland staan. Heeft u belangstelling voor één van de bestelwagens in de lijst, vul dan het formulier in en geef daarbij de dealer van uw keuze aan. Deze neemt vervolgens met u contact op om een afspraak te maken en voordat u het weet rijdt u in een Mercedes-Benz bestelwagen.

Bekijk voorraad