Landelijke voorraad Mercedes-Benz Citan occasion.

Bekijk alle Citan occasions

De zekerheden van een Mercedes-Benz Citan occasion.

Met een tweedehands Mercedes-Benz Citan rijd je een gebruikte bedrijfswagen, met de betrouwbaarheid van een nieuwe. Je hebt onder meer standaard tot 24 maanden garantie en altijd inzicht in de historie van de gebruikte Mercedes-Benz Citan. Natuurlijk krijg je ook de service die je van ons gewend bent, zoals pechhulp in heel Europa. Ook kunnen we de gebruikte bedrijfswagen naar wens aanpassen. Daarnaast:

Tot 24 maanden garantie
6 maanden of 10.000 km geen onderhoud nodig
Proefrit binnen 24 uur
Inzicht in historie van voertuig
Je bedrijfswagen is verbonden met onze app
Financiering op maat
Huidig voertuig inruilen mogelijk
MobiloVan pechhulp
Standaard APK

Tweedehands Mercedes-Benz Citan met de betrouwbaarheid van een nieuwe.

Je ziet alle Mercedes-Benz Citan occasions die op dit moment bij onze dealers in Nederland staan. De Citan is een compacte bestelauto en daarom perfect voor ritten in en rondom de binnenstad. Zit er eentje tussen die jouw bedrijf verder gaat helpen en wil je graag een proefrit? Klik op je favoriete tweedehands Mercedes-Benz Citan en laat je gegevens achter, dan neemt de dealer snel contact met je op.

Mercedes-Benz Citan aanbod

Over ons kwaliteitslabel voor tweedehands Citan bedrijfswagens.

Misschien voelt de aanschaf van een bestelwagen als een grote stap. Goed om te weten: onze technici controleren elke gebruikte Citan op 65 essentiële punten. De monteurs kennen de voertuigen beter dan hun eigen broekzak en weten daarom goed welke gebruikte bedrijfswagens het kwaliteitslabel van Mercedes-Benz Certified verdienen. Zo krijg jij voor elke Mercedes-Benz Citan zekerheid tegen een scherpe prijs. 

Boek een proefrit in een Mercedes-Benz Citan occasion.

Op zoek naar meer klasse voor minder geld? Je vindt het snel met een occasion van Mercedes-Benz, want onze gebruikte bedrijfswagens zijn direct leverbaar. Al binnen een paar dagen rijd je in een Mercedes-Benz Citan occasion. Vind jouw ideale Citan en maak meteen een afspraak voor een proefrit bij de dealer.

Ontdek onze andere Mercedes-Benz occasions.

Ben je op zoek naar een ander model tweedehands bedrijfswagen? Ontdek de occasions van onze Vito , eVito , Sprinter , eSprinter of EQV . Klik op je model naar keuze en kom in contact met de dealer. 

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz Certified.

Wat zijn de afmetingen van de Mercedes-Benz Citan occasion?

De afmetingen van een tweedehands Citan kunnen per uitvoering verschillen. Heb je een Citan gezien die voldoet aan je wensen? Neem dan contact op met de betreffende dealer, die kan je alles vertellen over de afmetingen. 

Wat zijn de voordelen van Mercedes-Benz Certified?

Mercedes-Benz Certified is een kwaliteitslabel en geeft zekerheid. Onze verkopers controleren de Citan op 65 essentiële punten zodat we er zeker van zijn dat elke bedrijfswagen het label Certified verdient. De belangrijkste voordelen op een rijtje:

● Tot 24 maanden garantie
● 6 maanden of 10.000 km geen onderhoud nodig
● Proefrit binnen 24 uur
● Inzicht in historie
● Financiering op maat
● Huidig voertuig inruilen mogelijk
● MobiloVan pechhulp


Wat is het voordeel van een tweedehands Citan?

Een tweedehands bedrijfswagen is doorgaans een stuk goedkoper dan een nieuwe. Een ander groot voordeel is dat je vaak snel in een occasion kunt rijden, want tweedehands bedrijfswagens zijn rijklaar. Daarnaast heeft een gebruikte Citan gewoon de betrouwbaarheid van een nieuwe. Je hebt namelijk tot 24 maanden garantie.