Landelijke voorraad Mercedes-Benz eVito occasion.

Bekijk alle eVito occasions

De zekerheden van een Mercedes-Benz eVito occasion.

Met een tweedehands Mercedes-Benz eVito rijd je een gebruikte bedrijfswagen, met de betrouwbaarheid van een nieuwe. Je hebt onder meer standaard tot 24 maanden garantie en altijd inzicht in de historie van de gebruikte Mercedes-Benz eVito. Natuurlijk krijg je ook de service die je van ons gewend bent, zoals pechhulp in heel Europa. Ook kunnen we de gebruikte bedrijfswagen naar wens aanpassen. Daarnaast:

Tot 24 maanden garantie
6 maanden of 10.000 km geen onderhoud nodig
Proefrit binnen 24 uur
Inzicht in historie van voertuig
Je bedrijfswagen is verbonden met onze app
Financiering op maat
Huidig voertuig inruilen mogelijk
MobiloVan pechhulp
Standaard APK

Tweedehands Mercedes-Benz eVito met de betrouwbaarheid van een nieuwe.

Je ziet alle Mercedes-Benz eVito occasions die op dit moment bij onze dealers in Nederland staan. De elektrische variant van de Vito is er als eVito Gesloten Bestelwagen en als eVito Tourer . Zit er eentje tussen die je verder op weg gaat helpen en wil je graag een proefrit? Klik op je favoriete tweedehands Mercedes-Benz eVito en laat je gegevens achter, dan neemt de dealer snel contact met je op. 

Mercedes-Benz Bedrijfswagens

Over ons kwaliteitslabel voor tweedehands eVito bedrijfswagens.

Misschien voelt de aanschaf van een elektrische bestelwagen als een grote stap. Goed om te weten: onze technici controleren elke gebruikte eVito op 65 essentiële punten. De monteurs kennen de voertuigen beter dan hun eigen broekzak en weten daarom goed welke gebruikte elektrische bedrijfswagens het kwaliteitslabel van Mercedes-Benz Certified verdienen. Zo krijg jij voor elke Mercedes-Benz eVito zekerheid tegen een scherpe prijs. 

Boek een proefrit in een Mercedes-Benz eVito occasion.

Zoek je meer klasse voor minder geld? Je vindt het snel met een tweedehands bedrijfswagen van Mercedes-Benz, want onze occasions zijn direct leverbaar. Al binnen een paar dagen rijd je in een gebruikte elektrische bedrijfswagen. Vind jouw ideale eVito en maak meteen een afspraak voor een proefrit bij de dealer. 

Ontdek onze andere Mercedes-Benz occasions.

Ben je op zoek naar een ander model tweedehands elektrische bestelwagen? Ontdek de occasions van onze Citan , Vito , Sprinter , eSprinter of EQV . Klik op je model naar keuze en neem contact op met de dealer. 

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz Certified.

Wat zijn de afmetingen van de Mercedes-Benz eVito occasion?

De afmetingen van een tweedehands eVito kunnen per uitvoering verschillen. Heb je een eVito gezien die voldoet aan je wensen? Neem dan contact op met de betreffende dealer, die kan je alles vertellen over de afmetingen. 

Wat zijn de voordelen van Mercedes-Benz Certified?

Mercedes-Benz Certified is een kwaliteitslabel. Dat geeft zekerheid. Onze verkopers controleren de eVito op 65 essentiële punten zodat we er zeker van zijn dat elke bestelauto het label Certified verdient. De belangrijkste voordelen op een rijtje:

● Tot 24 maanden garantie
● 6 maanden of 10.000 km geen onderhoud nodig
● MobiloVan pechhulp
● Proefrit binnen 24 uur
● Inzicht in historie
● Financiering op maat
● Huidig voertuig inruilen mogelijk

Wat is het voordeel van een tweedehands eVito?

Een tweedehands bedrijfswagen is doorgaans een stuk goedkoper dan een nieuwe. Een ander groot voordeel is dat je vaak snel in een occasion kunt rijden, want tweedehands bedrijfswagens zijn rijklaar. Daarnaast heeft een gebruikte eVito gewoon de betrouwbaarheid van een nieuwe. Zo heb je tot 24 maanden garantie.