Nieuw: Mercedes-Benz Certified Click.

Dit zijn bestelwagens met ervaring en de kwaliteit en betrouwbaarheid van een nieuwe. Daarom leveren wij ze standaard met o.a. tot wel 24 maanden garantie en MobiloVan pechhulp. Je koopt een Certified Click bovendien met één click en middels iDEAL betaal je veilig de vaste all-in prijs. Wij leveren hem daarna binnen 48 uur* bij jou af. Snel, rijklaar en zonder verrassingen. Mocht jouw Certified Click tóch niet de wagen zijn die je zoekt - dan kun je hem binnen 10 dagen zonder problemen omruilen**.

Bekijk ons aanbod

Tot 24 maanden garantie

Je kunt vanaf de eerste minuut zorgeloos aan het werk: alle bestelwagens met het Certified-label zijn door en door betrouwbaar en worden daarom geleverd met tot wel twee jaar garantie.

Rijklaar met volle tank

Als je een bestelwagen koopt met Certified Click, dan weten wij dat je snel aan het werk wil. En dat kan ook, want wij gooien de tank van jouw nieuwe bestelwagen helemaal vol.

Binnen 48 uur geleverd

Een bestelwagen koop je omdat je hem nodig hebt. Simpel. Dus zorgen wij dat hij snel bij jou voor de deur staat. Als je qua capaciteit écht omhoog zit op verzoek zelfs binnen 48 uur*.

 

Veilig betalen via iDEAL.

Het is geen gering bedrag dat je overmaakt voor jouw nieuwe bestelwagen. Daarom kun je gerust en veilig betalen met iDEAL en staat het bedrag middels smartP gereserveerd totdat jij tevreden bent.

 

Snel, eenvoudig en gegarandeerd de juiste wagen.

De juiste bestelwagen vinden kost tijd. Daarom heb je bij ons een duidelijk overzicht en koop je hem veilig en eenvoudig vanuit je bureaustoel, voordat een andere ondernemer je voor is. En dankzij onze omruilgarantie** weet je zeker dat je eindigt met de beste wagen die bij je past.

 

Vaste all-in prijs.

Zeker als je online koopt, wil je precies weten wat het je kost. De prijs die bij Certified Click onderaan de streep staat is dan ook de prijs die je betaalt. Zonder verrassingen achteraf.

Actueel Certified Click aanbod.

Nieuw: Mercedes-Benz Certified Click. Zo velig en betrouwbaar dat je hem online koopt.

Dit zijn bestelwagens met ervaring en de kwaliteit en betrouwbaarheid van een nieuwe. Daaarom leveren we ze standaard met o.a. tot wel 24 maanden garantie en MobiloVan pechhulp. Je koopt een Certified Click bovendien met één click en middels iDeal betaal je veilig de vaste all-in prijs. Wij leveren hem daarna binnen 48 uur bij jou af. Snel, rijklaar en zonder verrassingen. Mocht jouw Certified Click tóch niet de wagen zijn die je zoekt - dan kun je hem binnen 10 dagen zonder problemen inruilen.