Landelijke voorraad Mercedes-Benz elektrische bedrijfswagen occasion.

Bekijk alle elektrische bedrijfswagen occasions

De zekerheden van een Mercedes-Benz elektrische bedrijfswagen occasion.

Met een tweedehands Mercedes-Benz elektrische bedrijfswagen rijd je een gebruikte bedrijfswagen, met de betrouwbaarheid van een nieuwe. Je hebt onder meer standaard tot 24 maanden garantie en altijd inzicht in de historie van de gebruikte Mercedes-Benz elektrische bedrijfswagen. Natuurlijk krijg je ook de service die je van ons gewend bent, zoals pechhulp in heel Europa. Ook kunnen we de gebruikte bedrijfswagen naar wens aanpassen. Daarnaast:

Tot 24 maanden garantie
6 maanden of 10.000 km geen onderhoud nodig
Proefrit binnen 24 uur
Inzicht in historie van voertuig
Je bedrijfswagen is verbonden met onze app
Financiering op maat
Huidig voertuig inruilen mogelijk
MobiloVan pechhulp
Standaard APK

Tweedehands Mercedes-Benz elektrische bedrijfswagen met de betrouwbaarheid van een nieuwe.

Als je op zoek bent naar een tweedehands elektrische bedrijfswagen met de betrouwbaarheid van een nieuwe, dan ben je bij Mercedes-Benz aan het juiste adres. Onze tweedehands elektrische bestelwagens zijn niet alleen duurzaam en efficiënt, maar bieden ook standaard tot 24 maanden garantie en inzicht in de historie van de bedrijfswagen. Je kunt rekenen op de service die je van ons gewend bent, zoals pechhulp in heel Europa. Er is ook de mogelijkheid om de gebruikte elektrische bedrijfswagen aan te passen naar jouw wensen. 

Mercedes-Benz elektrische bedrijfswagens

Over ons kwaliteitslabel voor tweedehands elektrische bedrijfswagen bedrijfswagens.

Ontdek alle elektrische bedrijfswagens occasions die op dit moment bij onze dealers in Nederland staan. Zit er eentje tussen die je aanspreekt? Klik op je favoriet en vul je gegevens in, dan neemt de dealer snel contact met je op. 

Boek een proefrit in een Mercedes-Benz elektrische bedrijfswagen occasion.

Voelt de aankoop van een bedrijfswagen als een grote stap? Goed om te weten: onze technici controleren elke gebruikte elektrische bedrijfswagens op maar liefst 65 essentiële punten. De monteurs kennen de voertuigen goed en weten daarom welke gebruikte bestelwagens het kwaliteitslabel van Mercedes-Benz Certified mogen dragen. Zo krijg jij altijd de Mercedes-Benz zekerheid voor een aantrekkelijke prijs. 

Ontdek onze andere Mercedes-Benz occasions.

Wil je dezelfde klasse voor minder geld? Je vindt het snel met een occasion van Mercedes-Benz, want onze gebruikte voertuigen zijn direct leverbaar. Al binnen een paar dagen rijd je in een tweedehands bedrijfswagen. Vind jouw ideale elektrische bedrijfswagen occasion en maak meteen een afspraak voor een proefrit bij de dealer. 

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz Certified.

Welke elektrische Mercedes-Benz occasions zijn er?

Mercedes-Benz heeft een ruim aanbod elektrische bedrijfswagens. Heb je een elektrische bedrijfswagen gezien die bij je past? Neem dan contact op met de betreffende dealer, die kan je alles vertellen over de elektrische bedrijfswagens. 


Wat zijn de voordelen van Mercedes-Benz Certified?

Mercedes-Benz Certified is een kwaliteitslabel. Dat geeft zekerheid. Onze verkopers controleren de Vito op 65 essentiële punten zodat we er zeker van zijn dat elke bestelauto het label Certified verdient. De belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • Tot 24 maanden garantie
  • 6 maanden of 10.000 km geen onderhoud nodig
  • Financiering op maat
  • MobiloVan pechhulp
  • Proefrit binnen 24 uur
  • Inzicht in historie
  • Huidig voertuig inruilen mogelijk

Wat is het voordeel van een tweedehands elektrische bedrijfswagen?

Een tweedehands elektrische bedrijfswagen is doorgaans een stuk goedkoper dan een nieuwe. Een ander groot voordeel is dat je snel in een occasion kunt rijden, want een tweedehands elektrische bedrijfswagen is vaak rijklaar. Daarnaast heeft een gebruikte elektrische bedrijfswagen gewoon de betrouwbaarheid van een nieuwe. Je hebt namelijk tot 24 maanden garantie.