Landelijke voorraad Mercedes-Benz Vito occasion.

Bekijk alle Vito occasions

De zekerheden van een Mercedes-Benz Vito occasion.

Met een tweedehands Mercedes-Benz Vito rijd je een gebruikte bedrijfswagen, met de betrouwbaarheid van een nieuwe. Je hebt onder meer standaard tot 24 maanden garantie en altijd inzicht in de historie van de gebruikte Mercedes-Benz Vito. Natuurlijk krijg je ook de service die je van ons gewend bent, zoals pechhulp in heel Europa. Ook kunnen we de gebruikte bedrijfswagen naar wens aanpassen. Daarnaast:

Tot 24 maanden garantie
6 maanden of 10.000 km geen onderhoud nodig
Proefrit binnen 24 uur
Inzicht in historie van voertuig
Je bedrijfswagen is verbonden met onze app
Financiering op maat
Huidig voertuig inruilen mogelijk
MobiloVan pechhulp
Standaard APK

Tweedehands Mercedes-Benz Vito met de betrouwbaarheid van een nieuwe.

Ontdek alle Mercedes-Benz Vito occasions die op dit moment bij onze dealers in Nederland staan. De Vito is er als Vito Gesloten Bestelwagen , Vito Dubbelcabine en als Vito Tourer . Zit er eentje tussen die je aanspreekt? Klik op je favoriete tweedehands Mercedes-Benz Vito en vul je gegevens in, dan neemt de dealer snel contact met je op. 

Mercedes-Benz Vito occasions

Over ons kwaliteitslabel voor tweedehands Vito bedrijfswagens.

Voelt de aankoop van een bedrijfswagen als een grote stap? Goed om te weten: onze technici controleren elke gebruikte Vito op maar liefst 65 essentiële punten. De monteurs kennen de voertuigen goed en weten daarom welke gebruikte bedrijfswagens het kwaliteitslabel van Mercedes-Benz Certified mogen dragen. Zo krijg jij voor elke Mercedes-Benz Vito zekerheid tegen een aantrekkelijke prijs. 

Boek een proefrit in een Mercedes-Benz Vito occasion.

Wil je meer klasse voor minder geld? Je vindt het snel met een occasion van Mercedes-Benz, want onze gebruikte voertuigen zijn direct leverbaar. Al binnen een paar dagen rijd je in een tweedehands bedrijfswagen. Vind jouw ideale Vito en maak meteen een afspraak voor een proefrit bij de dealer. 

Ontdek onze andere Mercedes-Benz occasions.

Ben je op zoek naar een ander model tweedehands bedrijfswagen? Ontdek de occasions van onze Citan , eVito , Sprinter , eSprinter of EQV . Klik op je model naar keuze en kom in contact met de dealer. 

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz Certified.

Wat zijn de afmetingen van de Mercedes-Benz Vito occasion?

De afmetingen van een tweedehands Vito kunnen per uitvoering verschillen. Heb je een Vito gezien die bij je past? Neem dan contact op met de betreffende dealer, die kan je alles vertellen over de afmetingen.
 

Wat zijn de voordelen van Mercedes-Benz Certified?

Mercedes-Benz Certified is een kwaliteitslabel. Dat geeft zekerheid. Onze verkopers controleren de Vito op 65 essentiële punten zodat we er zeker van zijn dat elke bestelauto het label Certified verdient. De belangrijkste voordelen op een rijtje:

● Tot 24 maanden garantie
● 6 maanden of 10.000 km geen onderhoud nodig
● Financiering op maat
● MobiloVan pechhulp
● Proefrit binnen 24 uur
● Inzicht in historie
● Huidig voertuig inruilen mogelijk


Wat is het voordeel van een tweedehands Vito?

Een tweedehands bedrijfswagen is doorgaans een stuk goedkoper dan een nieuwe. Een ander groot voordeel is dat je snel in een occasion kunt rijden, want een tweedehands V-Klasse is vaak rijklaar. Daarnaast heeft een gebruikte V-Klasse gewoon de betrouwbaarheid van een nieuwe. Je hebt namelijk tot 24 maanden garantie.