Landelijke voorraad Mercedes-Benz V-Klasse occasion.

Bekijk alle V-Klasse occasions

De zekerheden van een Mercedes-Benz V-Klasse occasion.

Met een tweedehands Mercedes-Benz V-Klasse rijd je een gebruikte bedrijfswagen, met de betrouwbaarheid van een nieuwe. Je hebt onder meer standaard tot 24 maanden garantie en altijd inzicht in de historie van de gebruikte Mercedes-Benz V-Klasse. Natuurlijk krijg je ook de service die je van ons gewend bent, zoals pechhulp in heel Europa. Ook kunnen we de gebruikte bedrijfswagen naar wens aanpassen. Daarnaast:

Tot 24 maanden garantie
6 maanden of 10.000 km geen onderhoud nodig
Proefrit binnen 24 uur
Inzicht in historie van voertuig
Je bedrijfswagen is verbonden met onze app
Financiering op maat
Huidig voertuig inruilen mogelijk
MobiloVan pechhulp
Standaard APK

Tweedehands Mercedes-Benz V-Klasse met de betrouwbaarheid van een nieuwe.

Bekijk alle Mercedes-Benz V-Klasse occasions die momenteel bij onze dealers in Nederland aanwezig zijn. Een V-Klasse is uitstekend geschikt voor zowel goederen- als personenvervoer. De V-Klasse heeft ruimte voor maximaal 8 personen inclusief bagage. Heeft een model je aandacht getrokken en wil je een proefrit? Klik op je favoriete tweedehands Mercedes-Benz V-Klasse en laat je gegevens achter, dan neemt de dealer snel contact met je op. 

Mercedes-Benz V-klasse occasions

Over ons kwaliteitslabel voor tweedehands V-Klasse bedrijfswagens.

Onze technici controleren elke tweedehands V-Klasse op 65 essentiële punten. De monteurs kennen al onze modellen vanbuiten. En vanbinnen. Daarom missen ze niets en weten ze goed welke tweedehands bedrijfswagens het kwaliteitslabel van Mercedes-Benz Certified verdienen. Zo krijg jij voor elke Mercedes-Benz V-Klasse zekerheid tegen een scherpe prijs. 

Boek een proefrit in een Mercedes-Benz V-Klasse occasion.

Kan je niet wachten om te rijden in je droomwagen voor minder geld? Bij ons ben je aan het juiste adres. Want je doet het snel met een occasion van Mercedes-Benz, onze tweedehands bedrijfswagens zijn direct leverbaar. Al binnen een paar dagen kan je de weg op met een tweedehands Mercedes-Benz V-Klasse. Vind jouw ideale V-Klasse en maak meteen een afspraak voor een proefrit bij de dealer. 

Ontdek onze andere Mercedes-Benz occasions.

Ben je op zoek naar een ander model tweedehands bedrijfswagen? Ontdek de occasions van onze Citan , Vito , eVito , Sprinter , eSprinter of EQV . Klik op je model naar keuze en contacteer de dealer. 

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz Certified.

Wat zijn de afmetingen van de Mercedes-Benz V-Klasse occasion?

De afmetingen van een tweedehands V-Klasse kunnen per uitvoering verschillen. Heb je een V-Klasse gezien die voldoet aan je wensen? Neem dan contact op met de betreffende dealer, die kan je alles vertellen over de afmetingen.

Wat zijn de voordelen van Mercedes-Benz Certified?

Mercedes-Benz Certified is een kwaliteitslabel en geeft zekerheid. Onze verkopers controleren elke V-Klasse op 65 essentiële punten zodat we er zeker van zijn dat elk voertuig het label Certified verdient. De belangrijkste voordelen op een rijtje:

● Tot 24 maanden garantie
● MobiloVan pechhulp
● 6 maanden of 10.000 km geen onderhoud nodig
● Inzicht in historie
● Proefrit binnen 24 uur
● Financiering op maat
● Huidig voertuig inruilen mogelijk

Wat is het voordeel van een tweedehands V-Klasse?

Een tweedehands bedrijfswagen is doorgaans een stuk goedkoper dan een nieuwe. Een ander groot voordeel is dat je snel in een occasion kunt rijden, want een tweedehands V-Klasse is vaak rijklaar. Daarnaast heeft een gebruikte V-Klasse gewoon de betrouwbaarheid van een nieuwe. Je hebt namelijk tot 24 maanden garantie.